Busques psicòleg a Vilanova?

Enric Soler - Psicologia Relacional

Buscar un psicòleg a Vilanova, i que sigui l’apropiat, no és tasca fàcil

Sóc, sobre totes les coses, un ésser humà. Em apassiona la meva professió! Considero a les persones com a éssers intrínsecament relacionals. Crec fermament que resulta impossible comprendre a l’ésser humà sense tenir en compte les seves relacions. Naixem en una família i ens desenvolupem constantment en interacció amb els altres, i la satisfacció en aquestes múltiples interaccions influeix de forma determinant en la nostra qualitat de vida emocional; en la nostra felicitat.

Em temo que com a psicòleg soc una mica peculiar. Entenc la relació terapèutica com una relació entre dos experts, i la base sobre la qual se sustenta el canvi terapèutic. Per a mi és un privilegi ser convidat pels meus clients a establir una relació d’intimitat, confiança i compromís mutu que implicarà recórrer junts un tram de la teva vida. Si tens interès a saber alguna cosa sobre el meu historial professional, pots consultar-ho mitjançant l’enllaç a LinkedIn que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

La relació terapèutica

Fer una demanda a un terapeuta implica l’establiment d’una nova relació en la teva vida amb l’únic objectiu de catalitzar un canvi per millorar la teva qualitat de vida emocional. La relació terapèutica és una relació col·laborativa entre dos experts: El consultante, o client, és expert en la seva pròpia vida. El professional és expert en la promoció de l’canvi.

Entre nosaltres dos, tu ets qui formula la demanda, ja que es tracta d’aconseguir els teus objectius. Per tant, has d’assumir la gran responsabilitat de triar-me o no, per ser el teu terapeuta. Fer-me una demanda terapèutica equival a convidar-me a acompanyar-te durant un tram de la teva vida, i per això és important que estiguis molt segur / a de permetre formar part del teu sistema de relacions en una posició de tanta responsabilitat com ho és el rol de catalitzador de canvis.

No vagis al psicòleg! Porta-li les teves relacions.

Enric Soler

Psicòleg col·legiat 16.303 (COPC) Màster Oficial de recerca en Psicologia de la Salut y Qualidad de Vida (UAB) Postgrau en Hipnosis Clínica (UB) Postgrau d’Atenció a Persones amb Malaltia Avançada i els seus Familiars (Universitat Abat Oliba) Llicenciat en Psicologia (UOC)

Contacte

Si vols demanar cita o t’interessa contactar amb mi, pots trucar-me quan vulguis. Si no estic disponible et tornaré la trucada. Serà un plaer atendre’t.

Vilanova i la Geltrú

TELÈFON

610 52 52 88

ADREÇA

Carrer Havana 14, 1r 4a

08013 Barcelona

HORARI

De dilluns a divendres amb cita prèvia.

Soy, sobre todas las cosas, un ser humano. ¡Me apasiona mi profesión! Considero a las personas como seres intrínsecamente relacionales. Creo firmemente que resulta imposible comprender al ser humano sin tener en cuenta sus relaciones. Nacemos en una familia y nos desarrollamos constantemente en interacción con los demás, y la satisfacción en estas múltiples interacciones influye de forma determinante en nuestra calidad de vida emocional; en nuestra felicidad. Me temo que como psicólogo soy un tanto peculiar. Entiendo la relación terapéutica como una relación entre dos expertos, y la base sobre la que se sustenta el cambio terapéutico. Para mí es un privilegio ser invitado por mis clientes a establecer una relación de intimidad, confianza y compromiso mutuo que implicará recorrer juntos un tramo de la teva vida.

Sobre mí

My Photo

Enric Soler - Psicólogo colegiado 16.303

Subscriu-te per accedir a continguts exclusius!

Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Cargar más